I'm a Lover, not a Writer


Lazy Summer fine art photo by ReflectedLight

 SIGH!!!  It has officially been three weeks TO THE DAY since I have blogged.  Oh yeah...right...now I remember-I have a blog!  How easily I forget.  With the onset of warm, summery weather here in normally frigid New England, I seem to have lost almost EVERY OUNCE of my once fierce work ethic.  Summer was made for sitting in the sun on the patio, drinking ice tea and lemonade, while listening to the sound of laughing children, don't you think? A simple whiff of whatever happens to be cooking on the grill makes my mouth water, my stomach grumble, and any thoughts of hard work fade quickly away.  It sure doesn't help for our anniversary my husband finished the stone patio in our back yard, which is now the perfect place for day dreaming, barbecuing, and sun bathing! See what I mean?
 
SUMMER FUN:  First Family Dinner on Our New Patio!!!
In someways this lazy summer pace is a good thing, because my inventory isn't diminishing too quickly.  "WHY ON EARTH could that be a good thing?" you may be asking.  Because starting the third week in July, I will be doing another craft fair, and this time it's LOCAL!  Here are some details:


Bangor Outdoor Market

"The Outdoor Market features 38 vendors selling Maine-made fine arts, select crafts, specialty food items and produce. All items are handmade, prepared or raised by the vendor.   Items available include; art, baked goods, cheese, clothing, food, furniture, handbags, jewelry, photography, pet products, toys and much more. The market is located in West Market Square and along Broad Street/Merchants Plaza on Thursdays June 9th-August 11th from 5:00 PM- 8:00 PM." - http://www.downtownbangor.com/index.php?id=1

So if you are in Bangor, Maine on a Thursday night in mid-July through August, come and stop by and find our little booth.  I'm really excited to be included among the vendors who are part of this years Downtown Bangor Outdoor Market!  There is a FREE concert series going on during the same time the market will be held, so it's sure to be a good time had by all! :)  Here is a list of the upcoming bands that will be playing:

The Blue Ukelele by SussanahTucker
Remaining 2011 Cool Sounds lineup includes:
 June 16th-Rog & Ray (Caribbean, latin and island style)
June 23rd-The Scharff Brothers (Alternative, pop, rock-n-roll)
June 30th-Sam and Yuri (Folk-rock fusion)
July 7th-Evergreen (Bluegrass, folk, blues, old‐time, country and swing)
July 14th-Kayla Wass Band (Country)
July 21st-Teen Jam
July 28th-RetroRockerz (Good‐time music of the 50's, 60's, and 70's)
August 4th-FLASH! In the Pans (Steel drum- mix of traditional calypso, pop, swing, blues, and classical)
August 11th-The BArSTuARDS (Rock/Folk with Celtic influence)


I just sounds smart...LOL
 My lack of motivation for creating new things has  allowed me become a more consistent reader/commenter on the Etsy blog, which lead to a quote from me being feature on the blog homepage!  So that's a good thing, right?  That exposure helped me get a lot more people noticing my shop.  That's right!!  Spread the word!  I even figured out (thanks to my techno savvy friend Jaclyn) how to take a screen shot of my little 15 seconds of fame so I can cherish this fleeting moment FOREVERS!  LOL.

 
Just because I haven't been super motivated doesn't mean everyone's been a slacker!  Check out these beautiful treasuries that other talented artisans put together, including Sweet Sincerity Jewelry!  Hopefully you will hear from me again soon!

 


 


 

 


 


 


 

Comments

 1. Gorgeous blog!! I love seeing your family, you all look so nice!!

  All the best,
  XOX

  ReplyDelete
 2. Dinner with family was great! Matthew is a good cook! Your patio is so nice! Great job Matthew! I love your lazy day summer ideas of reading!

  ReplyDelete
 3. Nice to know you and your family, Bethany :)
  Thank you for featuring my treasury list in your blog! Which is great, by the way! :)

  ReplyDelete
 4. Marietta, I'd like to think that we are all pretty nice! ha ha ha

  ReplyDelete
 5. Mum, did I mention it's super cute tht you comment on my blog? XOXOXO

  ReplyDelete
 6. Marina, It was my pleasure to add your treasury here! Thanks for picking Sweet Sincerity Jewelry to be a part of your fabulous collection!

  p.s. I'm glad you like the blog! :)

  ReplyDelete
 7. thanks for including my treasury!

  ReplyDelete
 8. my pleasure nidhi-thanks for making a treasury that included my jewelry!!!!!

  ReplyDelete
 9. Thank you Bethany for including my photo here in your wonderful blog!
  ~Susannah

  ReplyDelete
 10. Best Technical Support Number
  http://www.quickbooks24.com/
  http://www.sage.technical-supportnumber.com/
  http://www.quicken.technical-supportnumber.com/
  http://www.quickbooks.technical-supportnumber.com/
  http://www.outlook.technical-supportnumber.com/
  http://www.quickentechsupportnumber.com/
  http://www.quickbooks.support-phonenumber.com/
  http://www.quicken.support-phonenumber.com/
  http://www.sage.support-phonenumber.com/
  http://www.outlook.support-phonenumber.com/
  http://www.aol.technical-supportnumber.com/
  http://www.aol.support-phonenumber.com/

  ReplyDelete
 11. Nhờ thành phần dưỡng chất và dược chất đa dạng như vậy mà công dụng của nhân sâm hàn quốc tại tphcm cũng vô cùng phong phú giúp con người bồi bổ sức khỏe nhan sam han quoc ngăn ngừa, điều trị nhiều thể bệnh khác nhau.

  ReplyDelete
 12. nấm linh chi hàn quốc hay nấm linh chi là một loại thuốc quý đến từ thiên nhiên Địa chỉ nấm linh chi đỏ tại Hà Nội có công dụng rất lớn trong việc phục hồi sức khỏe Địa chỉ nấm linh chi đỏ tại TP HCM và hỗ trợ chữa rất nhiều căn bệnh Cửa hàng nấm linh chi đỏ tại TP HCM. Vì công dụng Nơi bán nấm linh chi đỏ tại Hà Nội cũng như dược tính của minh mà nấm linh chi còn có một Nơi bán nấm linh chi đỏ tại TP HCM số tên gọi khác như vạn niên thảo Cửa hàng nấm linh chi đỏ tại Hà Nội, thần tiên thảo, nấm trường thọ, cỏ huyền diệu…

  ReplyDelete
 13. nấm lim xanh quảng nam là một loại thảo dược đến từ thiên nhiên Nơi bán nấm lim xanh Quảng Nam tại TP HCM, được tìm thấy và thu hoạch Nơi bán nấm lim xanh Quảng Nam tại Đà Nẵng trên cây lim xanh đã chết ở Quảng Nam. Quảng Nam Nơi bán nấm lim xanh Quảng Nam tại Hà Giang có nhiệt độ cũng như khi hậu tuyệt vời cho các loài nấm sinh sống và được xem là thiên đường cho các loại cây nấm sinh trưởng và phát triển. Nhờ đó mà các thảo dược họ nhà nấm sinh sống tại Quảng Nam Nơi bán nấm lim xanh Quảng Nam tại Hà Nam hội tụ được nhiều dược chất quý hơn nhiều lần so với các thảo dược ở các vùng khác. Điều này đã được khoa học nghiên cứu và công nhận qua nhiều năm Nơi bán nấm lim xanh Quảng Nam tại Hà Nội và đã được áp dụng lên nhiếu các bệnh nhân khác nhau.

  ReplyDelete
 14. Have you been hunting for valid YouTube subscribers? Forget your fears, we shall diligently help you to buy YouTube subscribers. buying youtube subs

  ReplyDelete
 15. bình ngâm rượu là một trong những loại thảo dược tự nhiên, có mặt ở rất nhiều quốc gia trên thế giới như Nhật Bản, Hàn Quốc, Hoa Kì... Trong các loại binh ngam ruou sam kể trên thì nhân sâm hàn quốc luôn được hàng triệu người trên khắp thế giới săn lùng và tìm kiếm bởi những giá trị tuyệt vời. Từ xưa đến nay những công dụng của loại bình ngâm rượu sâm này vẫn được mọi người lưu truyền và ứng dụng vào trong đời sống đặc biệt là chăm sóc sức khỏe của con người. Củ nhân sâm Hàn Quốc chính là binh ngam ruou ở dạng tươi chưa qua sơ chế thành các sản phẩm. Củ nhân sâm Hàn Quốc có những vai trò và tác dụng vô cùng to lớn đối với con người.

  ReplyDelete
 16. ruou sam dùng để ngâm với nhân sâm là thuộc loại ruou sam han quoc ngon, thượng hạng đảm bảo chất lượng tốt nhất cho người dùng. rượu sâm được người dùng tin tưởng sử dụng và thường lựa chọn để trưng bày sẽ làm cho không gian trở nên sang trọng hơn, rượu nhân sâm​ không chỉ có ý nghĩa đối với sức khỏe mà còn đem đến nhiều ý nghĩa khác. Người ta quan niệm rằng, nếu trưng bày rượu sâm hàn quốc trong phòng khách sẽ mang tới sức khỏe, tài lộc và phú quý. ruou nhan sam thực sự là món quà tặng độc đáo và ý nghĩa phù hợp với tất cả mọi người.

  ReplyDelete
 17. trà linh chi là một loại trà thượng hạng, trà ngon mà hiện đang được rất nhiều người ưa thích và có tác dụng tốt đối với cơ thể. Vậy những tác dụng đó gồm những gì và tốt như thế nào ? Sau đây chúng tôi xin chia sẽ với các bạn một số thông tin bổ ích, và cần được biết cho các bạn muốn dùng trà linh chi Hàn Quốc này.

  Nấm linh chi là một trong những thảo được quý hiếm trong y học và được xem là một thần dược trong điều trị bệnh. trà linh chi hòa tan có rất nhiều cách sử dụng khác nhau, tuy nhiên một trong các cách thông dụng nhất đó chính là nấu thành trà và uống. Ngoài ra, nhờ vào khoa học tiến bộ đã sớm có thể chế biến nấm linh chi hàn quốc thì các loại trà. Đây là loại trà nấm linh chi sử dụng tiện lợi bởi giá thành rẻ và có độ tin cậy tương đối cao nhờ có nhãn mác các thương hiệu đàng hoàng.

  ReplyDelete
 18. ارخص نقل عفش بمكة
  نقل عفش من جدة الى الاردن نقل عفش من جدة الى الاردن
  نقل عفش من الرياض الى مصر نقل عفش من الرياض الى مصر
  نقل عفش بالدمام نقل عفش بالدمام
  نقل عفش بالاحساء نقل عفش بالاحساء
  نقل عفش داخل مكة نقل عفش داخل مكة

  ReplyDelete
 19. To download aol desktop gold software in your system you can either connect with you aol gold support number or you can visit here: - download aol gold desktop

  install aol gold desktop

  install aol gold

  download aol desktop gold

  ReplyDelete

Post a Comment